Maak contact met ons

Business

Breil horloge

Gepubliceerd

op

Breil horloge

De Breil horloge wordt al sinds 1939 in Italië gemaakt. Dit merk stond bekend als een van de eerste merken met een uitgebreide collectie aan zogenaamde piloten horloges. Het heeft 3 jaar geduurd voordat ze de eerste horloges officieel op de markt brachten. Inmiddels is dit merk niet weg te denken uit de wereldwijd collectie van diverse juweliers en warenhuizen. Een grappig feitje wat achter de schermen zich afgespeeld heeft is het volgende. De horloges werden van 302 meter hoogte van de eiffeltoren naar beneden gegooid om te testen of ze sterk genoeg waren. Door deze test heeft het merk de internationale media bereikt en konden ze in een snel tempo hun naam op de markt zetten. Pas sinds 2009 zetten ze ook sterk in op het maken van dames horloges. Dit zorgt ervoor dat stelletjes precies met dezelfde merken bij elkaar matchen.

Breil horloge een luxe design voor mannen

De Breil horloge voor mannen is vaak in een luxe uitstraling gegoten. Zo zijn er modellen waarbij de wijzers met Swarovski kristallen zijn gemaakt. Daarnaast hebben ze vaak een strakke uitstraling van edelmetaal en staal gemaakt. Vaak wordt er qua uurwerk gekozen voor een donkere achtergrond. Dit zorgt er namelijk voor dat de horloge aanwezig is, maar niet teveel afleid van de outfit. Het is tevens een betaalbaar merk waarbij je gebruik kunt maken van hoogwaardige kwaliteit. De meeste mannen zijn erg te spreken en hebben daarom ook meerdere van deze horloges in huis. De prijzen variëren tussen de 100 en 300 euro wat niet gek veel is voor een horloge. Ook zitten er vaak leuke functies op zoals datumnotatie of een stopwatch. Daarnaast zijn ze vaak waterdicht tot 100 meter waardoor je ze niet tijdens het zwemmen of douchen af hoeft te doen.

De achtergrond van dit merk

De Breil horloge is een van de oudste horlogemerken op de markt. Zij hebben nieuws gehaald door de horloge vanaf de eiffeltoren naar beneden te gooien. Zo konden zij precies de hoogwaardige kwaliteit testen die zij aan willen bieden. In de vroege jaren 90 waren deze horloges veel te zien op de televisie en droegen verschillende bekende mensen deze horloge. Uiteindelijk zijn ze rond 2001 ook begonnen met het ontwerpen van horloges voor dames. Deze waren meestal champagne achtig van kleur en wereldwijd verkrijgbaar sinds 2009. Toen is ook de bekende bloom edition uitgekomen die nog steeds door veel vrouwen wordt gedragen. Tegenwoordig wordt er ook steeds meer gekozen voor de metalen kleur onder de vrouwen. Daarom bestaat de collectie van vrouwen daar vandaag de dag voor het merendeel uit. Natuurlijk zijn de champagne variant en de lederen band met gouden uurwerk ook nog steeds te verkrijgen.

Wat onderscheid de Breil horloge dames van andere horlogemerken?

De Breil horloge dames was van origine altijd een champagne achtige horloge. De afgelopen jaren blijken steeds meer dames van zilver en metaal achtige kleur te houden want dit matcht het beste bij verschillende outfits. Over het algemeen hebben de uurwerken een unieke vormen zoals een ovaal of rechthoek in diverse gradaties. De meeste modellen zijn wat smaller omdat vrouwen vaak ook nog andere sieraden willen kunnen dragen. Ook is het gewicht hierdoor een stuk minder waardoor ze het niet als zwaar ervaren. Met de opkomende diversiteit wordt er ook hard gewerkt aan een unisex collectie. Hierdoor kunnen ook vrouwen binnenkort een stoerdere variant verwachten. Sommige modellen zijn voorzien van diamantjes in de rand die zorgen voor een extra opvallend karakter. Echter zijn de unieke vormen waarom vrouwen vaak kiezen voor dit merk. Ze hebben zo een ander horloge als hun vriendinnen.

Waarom mensen kiezen voor een Breil horloge

De Breil horloge is een goed geteste horloge die veel weerstand heeft. Ook zijn de meeste modellen waterdicht tot zon 100 meter. Daarnaast wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. Doordat dit merk wereldwijd zijn horloges verkoopt zijn ze ook nog eens goed betaalbaar. De productie kan omhoog en hoe meer ze inkopen hoe goedkoper ze dit kunnen doen. Ook zijn er modellen waarbij verlichting zit ingebouwd zodat je ook in het donker de tijd kunt zien. Soms springt dit vanzelf aan, maar er zijn ook modellen waarbij je dit met de knop aan de zijkant moet doen. Met de chronograaf kun je in stappen van 1 seconden nauwkeurig tot 60 minuten een afgelegde afstand meten. Zo weet je precies hoeveel kilometer per uur je gaat als voorbeeld.

De voordelen van dit bekende Italiaanse merk

Het italiaanse merk wat de Breil horloge ontwerpt is een bekend en gerenommeerd bedrijf. Naast horloges hebben zij ook een uitgebreid collectie aan juwelen voor mannen en vrouwen. Ook zitten ze in de lederhandel en maken ze diverse mooie accessoires. Brillen van dit merk zijn ook al jarenlang erg populair. Het is onderdeel van de Binda groep wat diverse grote merken onder zijn hoede heeft zitten. Daarom geven ze ook 2 jaar garantie op het uurwerk van de horloge.

Een wereldwijd bekend merk

Het voordeel van de Breil horloge is dat er met verschillende grote merken samengewerkt wordt. Op deze manier kunnen ze een betaalbare horloge leveren met hoge kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat consumenten die wat minder te besteden hebben ook een goede horloge kunnen kopen. Het unieke italiaanse design valt goed in de smaak bij zowel mannen als vrouwen. De doelgroep is gericht op volwassen dus alles tussen de 18-99. Dit zorgt ervoor dat je ook een casual en wellicht zakelijke uitstraling kunt hebben met dit horloge.

Lees verder
Klik om commentaar te geven

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Business

Narrowcasting, wat is het en wat kun je ermee?

Gepubliceerd

op

Door

In de wereld van moderne marketing en communicatie is het vermogen om je boodschap gericht en effectief over te brengen aan een specifieke doelgroep belangrijker dan ooit. Narrowcasting of digital signage is een krachtig middel om dat te doen.

Steeds meer bedrijven investeren daarom in narrowcasting. Maar wat is narrowcasting eigenlijk? En waarom zouden bedrijven moeten overwegen om in deze technologie te investeren?

Wat is narrowcasting?

Narrowcasting is een vorm van communicatie waarbij specifieke boodschappen worden verspreid naar een specifieke doelgroep op specifieke locaties en tijdstippen. In tegenstelling tot broadcasting, waarbij een boodschap wordt uitgezonden naar een breed publiek, richt narrowcasting zich op een gericht publiek dat zich op een bepaalde plaats bevindt, zoals een winkel, kantoor, hotellobby, of wachtruimte.

De voordelen van narrowcasting

Gerichte Communicatie

Een van de belangrijkste voordelen van narrowcasting is de mogelijkheid om je boodschap af te stemmen op een specifieke doelgroep. Door relevante content te tonen aan mensen op een bepaalde locatie, kun je de betrokkenheid en impact van je boodschap aanzienlijk vergroten.

Denk bijvoorbeeld aan cijfers over de verkoopprestaties die je alleen op de verkoopafdeling laat zien. Of aan kengetallen die met de productie te maken heeft en die dus alleen op de productieafdeling zijn te zien.

Interactiviteit

Narrowcasting biedt de mogelijkheid tot interactie met het publiek door middel van touchscreens, QR-codes of mobiele apps. Dit stelt je in staat om waardevolle feedback te verzamelen, gebruikers te betrekken bij jouw producten, dienst of bedrijf en zelfs gepersonaliseerde ervaringen te bieden.

Flexibiliteit en actualiteit

Met narrowcasting kan je jouw boodschap snel aanpassen. Daardoor is het dus een flexibel communicatiemiddel waarmee je op de actualiteit kunt inspelen.

Je kunt je boodschap bijvoorbeeld aanpassen aan veranderende behoeften, trends, of seizoenen. Dit zorgt ervoor dat de boodschappen altijd relevant en actueel blijven, wat de effectiviteit van de communicatie verhoogt.

Verbeterde klantbeleving

Door relevante informatie, promoties, of entertainment te bieden op strategische locaties, kan je de algehele klantbeleving verbeteren en klanten langer betrekken bij jouw merk of product.

Voor welke bedrijven is narrowcasting interessant?

Narrowcasting is met name interessant voor bedrijven die:

• Een fysieke locatie hebben waar ze direct contact kunnen maken met klanten, zoals winkels, restaurants, hotels, of gezondheidszorginstellingen.

• Hun boodschap willen afstemmen op een specifieke doelgroep op een bepaalde locatie of tijdstip.

• Interactie willen bevorderen en waardevolle feedback willen verzamelen van hun publiek.

• Flexibel willen zijn in het updaten en aanpassen van hun communicatiecontent.

• De algehele klantbeleving willen verbeteren en hun merk willen versterken.

Kortom, narrowcasting is een waardevol middel om gerichte en impactvolle communicatie te leveren aan een specifiek publiek op het juiste moment en op de juiste plaats. Oriënteer je daarom op de diverse oplossingen voor narrowcasting.Goed om te weten: sommige leveranciers leveren alleen narrowcasting software, waardoor je zelf bij een andere partij nog schermen moet regelen. Andere partijen, zoals MediaMyne, leveren complete oplossingen. Bedenk voor jezelf wat je het prettigst vindt en houd daarmee rekening bij de oriëntatie.

Lees verder

Business

Persoonlijke lening of doorlopend krediet: zo maak je de juiste beslissing!

Gepubliceerd

op

Door

Persoonlijke lening of doorlopend krediet: zo maak je de juiste beslissing!

Is je spaarrekening de afgelopen tijd flink uitgedund? En ben je nu genoodzaakt om (opnieuw) een grote uitgave te doen? Dan kom je misschien tekort. In dat geval is geld lenen een prima oplossing. Maar dit moet wel verantwoord gebeuren natuurlijk. Meestal krijg je de keuze tussen een persoonlijke lening of doorlopend krediet. Hoewel we deze termen bijna allemaal wel een keer gehoord hebben, weten maar weinig mensen echt wat het verschil is tussen deze twee. Hoe maak je de juiste beslissing? En hoe zorg je ervoor dat je jezelf niet financieel in de vingers snijdt?

Verantwoord lenen doe je zo

Op het lenen van geld rust nog best wel een beetje een taboe. De meeste mensen zijn opgegroeid met het idee dat lenen slecht is. Niets is echter minder waar. Lenen kost inderdaad geld. Het is goedkoper om zelf te sparen. Mits het verantwoord gebeurt is hier echter niets op tegen. Wel is het hierbij belangrijk om de juiste beslissingen te nemen.

Gelukkig helpen kredietverstrekkers hier al enorm mee. Zo kan je niet onbeperkt lenen wat je wil. Op basis van je maandelijkse inkomsten en uitgaven wordt berekend hoeveel je maximaal kunt lenen. Zo weet je zeker dat je ook alles terug kunt betalen en dat je niet in de problemen terecht dreigt te komen.

Wij zien lenen graag als omgekeerd sparen. Als je een groot spaardoel hebt, zal je maandelijks een bedrag wegzetten om dit te behalen. Bij lenen gaat dit net zo. Alleen dan heb je het bedrag eerder op je rekening en betaal je vervolgens zelf delen terug. Omgekeerd sparen dus.

Bedenk goed of je echt de maximale lening aan wilt grijpen. Als de kredietverstrekker heeft bepaald dat dit je absolute maximum is, betekent dit ook dat er verder nog maar weinig speling is. Het kan daarom fijner zijn om iets minder dan het maximum te lenen.

Verschillen tussen een persoonlijke lening en doorlopend krediet

Een persoonlijke lening is een lening waarbij alles vastligt. Hierdoor beschik je over enorm veel extra zekerheid. Het rentetarief ligt vast, de looptijd staat vast en je weet precies hoeveel je de komende tijd maandelijks aan aflossing en rente gaat betalen. Dit geeft heel veel extra rust. Bovendien is dit een zeer goede optie voor mensen die weten dat ze moeite hebben met het tijdig betalen van hun lening. Nu hebben ze een goede stok achter de deur om zich niet in de schulden te werken. Bij een persoonlijke lening is het wel van belang dat je van tevoren weet hoeveel geld je nodig hebt.

Een doorlopend krediet geeft veel meer flexibiliteit. Je bepaalt samen met de kredietverstrekker het limiet. Deze is afhankelijk van je inkomen. Ook wordt er besproken wat er maandelijks wordt afgelost en aan rente wordt betaald. Verder mag je helemaal zelf weten hoeveel je opneemt. Ook na het aflossen kan je weer opnieuw opnemen. De rentetarieven liggen bij een doorlopend krediet niet vast en zijn meestal hoger dan bij een persoonlijke lening. 

Lees verder

Business

Wanneer kun je kabeljauw vissen?

Gepubliceerd

op

Door

Kabeljauw vissen

Vanaf half oktober tot halverwege januari is het de beste tijd van het jaar om kabeljauw te gaan vissen. Dit komt omdat ze eind januari naar paaigronden in andere gebieden trekken. Het best is om in de avonden of nachten te gaan vissen. Dan heb je de meeste vang kans. Maar met een bewolkte lucht overdag en een ruw zee heb je ook kans op het vangen van kabeljauw. Ook aan het einde van eb en vloed getijden kun je een kabeljauw vangen. Wanneer er een grote storm is geweest heb je de meeste kans op een dikke kabeljauw. Deze worden dan vaak naar de kust gedreven door dit weer.

Kabeljauw vissen tips

Voor het vissen van kabeljauw zijn vele tips te vinden. Maar de meest belangrijk is dat je hem in de winter moet vangen. Zo ongeveer van oktober tot half januari. Daarna gaan ze weer verder naar andere gebieden. Ook heb je tijdens eb en vloed een goede vangkans. Tijdens dit getij wordt de kabeljauw namelijk naar de kust gedreven. Ook is het vissen in de donkere dagen effectief gebleken. Tot 2 uur voor het hoog water heb je de beste vangkans. Veel bootvissers gaan overdag in het diepere water op zoek naar kabeljauw. Vaak zitten hier dan de grootste kabeljauw vissen.
Een kabeljauw kan nogal tegen spartelen. Het is dus belangrijk om een hengel te hebben met een minimaal werpgewicht van 200 gram.

Welk aas is geschikt voor kabeljauw vissen?

Wanneer je gaat kabeljauw vissen moet je eerst op zoek naar het beste aas. Nu weten we van de kabeljauw dat hij graag kleinere vissoorten eet. Visjes, garnalen en krabben zijn dan ook het meest effectief om de kabeljauw te vangen. Maar wanneer je het allerbeste aas wilt dan kom je uit bij de grote zwarte zeepieren. Ben nooit te zuinig met aas want dan heb je kans dat hij te snel is. Een kabeljauw kan namelijk snel happen en je wilt er niet naast vissen. De vangst kan wel van dag tot dag verschillen want het heeft ook met het weer te maken en ook donkere tijden zijn van invloed. Hoe dieper de kabeljauw zit hoe groter hij meestal is.

Met welke hengel ga je kabeljauw vissen ?

Bij het kabeljauw vissen heb je een goede en stevige hengel nodig. Het liefst een die een heel gewicht kan dragen. Je wilt namelijk de grootste vangen en dat gaat niet met een huis, tuin en keuken hengeltje. Dit zijn hengels van ongeveer 4 tot 5 meter die een werpgewicht hebben tot 200 gram. Dit heb je met een stevige stroming zeker wel nodig. En daar zitten de meeste kabeljauw vissen in. Om een goede kans te maken heb je een worp van tenminste 70 meter van de kust af nodig. En de ideale lijn bestaat uit 35/00 draad.

Kabeljauw vissen op de boot

Op de boot gebruik je weer andere hengels voor het kabeljauw vissen. Hierbij maak je meestal gebruik van een up-tide hengel van maximaal 3,5 meter. Dit komt omdat je dan veel meer omlaag vist dan dat je doet vanaf de kant. Als je kiest voor kunstaas dan heb je zelfs al genoeg aan een hengel van 2 meter. De meeste vissers kiezen voor een zweefmolen deze heeft meestal een trage overbrenging. Ook zware vissen kun je hiermee vangen. Pin je alleen niet vast op een systeem want vissen heeft veel te maken met weer en hier stel je de hengel dan ook op af.

Waar kan je in de zomer kabeljauw vissen ?

In de zomer kun je het beste naar onderwaterbergen gaan waar je mag vissen. De kabeljauw zit in de zomer vaak in deze gebieden en is daar dan prima te vissen. De plateaus eromheen zitten vaak ook vol met vissen. Omdat hier ook veel kleine vissen rondzwemmen zoals de kleine koolvis heb je een grote vangkans. Kabeljauw houd van kleine vissen eten en ze zullen hier dus ook vaak groter uitvallen. Koolvis is tevens ook geschikt als aas om kabeljauw mee te vangen. Het beste is zo zwaar vissen als kan zonder de bodem te raken. Hier kan je hengel namelijk vast komen te zitten.

Winter kabeljauw vissen in Noorwegen

De Barendzee in Noorwegen is een van de populairste plekken om in de winter te gaan kabeljauw vissen. Dit komt omdat er ook enorme scholen zitten wat goed aas is voor de kabeljauw. Van half februari tot half april is het de beste tijd om een grote vangst te vangen. De dieptes waarop je kunt vissen variëren van -30 tot -90. Als je naar de grootste opzoek bent kun je het beste vissen op de bovenste waterlaag. Wanneer je voelt dat een vis je aas neemt blijf je rustig doordraaien. Pas als je hengel helemaal krom slaat dan sla je toe!

Hoe word kabeljauw gevangen?

Wanneer je kabeljauw gaat vissen wil je natuurlijk ook dat je hem vangt. Het beste advies wat we kunnen geven is dat je op zoek gaat naar een schol. Hier houden veel kabeljauwen zich vaak op en heb je dus de meeste kans. Ook is een sterke hengel met een pilker geen overbodige luxe. Deze nep vis heeft namelijk een grote aantrekkingskracht op roofdieren zoals een kabeljauw. De hengel moet een werpgewicht hebben van minimaal 200 gram. Dit komt omdat de kabeljauw nog wel eens de neiging hebben om stevig tekeer te gaan.

Waar kan je kabeljauw vissen?

Als je gaat kabeljauw vissen kun je het beste naar wrakken gaan. Deze wrakken lenen zich niet alleen voor bedrijven maar ook voor de sportvisserij. Hier vind je vele grotere exemplaren dan dat je in de Noordzee ziet. Maar op de Noordzee heb je ook wrak plekken waar je prima kunt vissen. De meest prachtige en grote exemplaren worden hier dan ook gevangen. Dit komt omdat de Noordzee heel diep is en de kabeljauw zich graag hoger ophoudt. Het is een startpunt voor vissers die voor het eerst kabeljauw gaan vissen. Later kun je nog altijd mooie plekken bezoeken zoals bijvoorbeeld Noorwegen.

Lees verder

Populair

nl_NLDutch